Faciliteiten

Van alle zakelijke gemakken voorzien

Vergaderen, brainstormen, lekker eten en heerlijk slapen op een fijne boxspring bed in een authentieke boerenomgeving. Groepsaccommodatie Moorselse Hoeve is van alle gemakken voorzien.

Wij maken het u zakelijk aangenaam zodat u ten volle geniet van Brabantse gemoedelijkheid in een ongedwongen, rustige sfeer vol inspiratie. Wat uw zakelijke wens ook is, wij vullen dit voor u in. Of u nu met tweeën komt of met 56 gasten? Alleen op de kamer, met twee of met vier gasten? Alles is mogelijk!

Ook zijn we flexibel met maaltijden. Door onze samenwerking met een professionele cateraar kiest u eenvoudigweg het menu dat bij u en uw bedrijf past.

Bovendien staan alle faciliteiten tot uw beschikking. Zo is de grote zaal uitgerust met beamer, surround geluidsinstallatie, flipover en snel gratis wifi. Naast de grote vergaderzaal hebben we ook nog een 2 kleinere zalen waar u gebruik van kunt maken.

Vanwege de mooie ligging op het rustgevende Brabantse platteland vlakbij de snelweg A67 en steden als Eindhoven, Helmond en Weert is Moorselse Hoeve ook nog eens gemakkelijk te bereiken. Dus hang uw colbert aan het haakje, trek uw schoenen uit en ontspan. Dan komen de beste ideeën vanzelf!

 

dsc_6408

Vergaderzaal 1

 

Vergaderzaal 2

 

Vergaderzaal 3